Crnov napušta Željezničar
Ovaj fudbaler se nije naigrao u dresu Plavih sa Grbavice u ovoj sezoni

Nije se naigrao na Grbavici

Crnov napušta Željezničar

S. Mlaćo

Dres Željezničara u narednoj sezoni gotovo sigurno neće nositi 28-godišnji ofanzivac Ivan Crnov.

Naime, prema neslužbenim informacijama Crnov je dogovor raskid saradnje sa Željezničarom, a važeći ugovor svakako mu ističe na ljeto ove godine.

Raskid saradnje bi trebao u narednim danima biti i ozvaničen, a Crnov se na Grbavici prije svega zbog povreda i nije puno naigrao.

Ove sezone upisao je tek dva nastupa u Premijer ligi, i to 21. minutu protiv Čelika, te protiv Krupe 18 minuta.

U Kupu BiH protiv Slobode u prvom meču polufinala Kupa na Grbavici upisao je 67 minuta, a zanimljivo da je nakon tog meča i suspendovan zajedno sa Asimom Zecom koji je nešto kasnije vraćen u prvi tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Crnov je na Grbavicu stigao početkom prošle godine iz Širokog Brijega, a nosio je i dres Širokog Brijega, Sheriffa, Zrinjskog, Gorice, Croatie Sesvete...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi