FOTO: Suad Balić

Da li su Bišćani oštećeni protiv GOŠK-a?

NK Jedinstvo ne ide ove sezone: "Moramo izgurati do polusezone, pa izvršiti analizu"

Samir Mlaćo

Jedinstvo je nastavilo sa serijom loših igara. Jučer su Bišćani poraženi pred svojim navijačima od GOŠK-a 2:1.

Domaći smatraju da su u prvom poluvremenu oštećeni za nedosuđeni jedanesterac, te imaju za čime da žale. Vjeruju da bi meč otišao u potpuno drugom smjeru.

Ovako su ostali u samom dnu tabele sa samo četiri osvojena boda.

"Uradit ćemo analizu, pa vidjeti gdje smo griješili. Igrali smo protiv protivnika koji je već duže vremena zajedno i pretenduje za ulazak u Premijer ligu. Pokazali smo želju za pobjedom, no nemamo te sreće. Nadam se da ćemo i mi nekad loše odigrati, a slaviti", kazao je tener Jedinstva Senad Repuh.

"Moramo se skupiti svi, izgurati do polusezone, napraviti analizu i vidjeti šta i kako dalje".

Sporna situacija obilježila je meč u Bihaću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ne znam da li je bio penal. Postoje pravila nogometne igre i ja ih poštujem. Neka struka odluči", dodao je Repuh.

Pravdu na meču Pod Borićima dijelio je Ernis Džemidžić iz Goražda sa svojim pomoćnicima Mirzom Čejvanovićem i Emirom Delićem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.