Manchester United u velikoj krizi

Solskjaer davao navijaču autogram, a on mu postavio neugodno pitanje

Endin Čaušević

Manchester United jučer je još jednom razočarao svoje navijače porazom u gostima protiv West Hama.

West Ham je bez većih problema upisao pobjedu protiv Crvenih đavola sa 2:0 i tako nanio još jedan težak udarac klubu s Old Trafforda. United ni ove sezone ne djeluje da se može vratiti u vrh što se jučer najbolje vidjelo na terenu.

Ole Gunnar Solskjaer sigurno ne može biti zadovoljan predstavom svojih igrača, a sve češće je i norveški stručnjak na udaru javnosti koja očekuje njegov otkaz ukoliko United nastavi s ovakvim igrama.

Navijači već pričaju o otkazu Solskjaera, a to se jučer najbolje vidjelo nakon meča. Naime, Norvežanin je davao autograme navijačima ispred stadiona, a jedan od njih ga je pitao da li očekuje da će ujutro dobiti otkaz.

Solskjaer nije imao odgovor na ovo pitanje, te se samo okrenuo i krenuo prema autobusu Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.