Solskjaer je nakon poraza ponovo zatražio da navijači Uniteda imaju strpljenja
Solskjaer smatra da je utakmica isto tako mogla otići i na stranu Uniteda

Norvežanin i dalje vjeruje u svoj tim

Solskjaer je nakon poraza ponovo zatražio da navijači Uniteda imaju strpljenja

S. Pašalić

Manchester United je danas poražen na gostovanju kod West Hama sa 2:0.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je ponovo odigrala jako loš meč i ostala je na osam osvojenih bodova, te sada zaostaje za vodećim Liverpoolom čak deset bodova.

Trener Crvenih đavola je nakon meča očekivano bio nezadovoljan sa rezultatom, ali je stao i odbranu svog tima i ponovo je zamolio za strpljenje.

"Rekao sam to već mnogo puta, ovo je posao izgradnje i dečki rade koliko god mogu. Iza kulisa radimo i želimo se poboljšati. Ne bih bio ni s kim drugim.", rekao je Solskjaer.

"Ovo su tijesne, izjednačene utakmice, a ponekad ne postoji lako objašnjenje zašto ne postignete rezultate."

"Kao i danas, rezultat je lako mogao ići našim putem, ali je otišao na njihovu stranu. Moramo samo raditi na tome da ga okrenemo u našu korist."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kao menadžer gledate na sve što se mora poboljšati, želimo se što bolje braniti, želimo biti bolji u napadu, želimo imati više energije."

"Uvijek se želite poboljšati i nastaviti raditi onako kako vjerujemo. Imali smo danas trenutaka, ali nismo ih uhvatili. Moramo samo prihvatiti da je West Ham zaslužio pobjedu.", zaključio je Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...kad se samo sjetim da su ovog panja proglasavali novim Guardiolom nakon onih nekoliko pobjeda kada je tek dosao :D :D :D
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi