Sve za voljeni klub

U splitskoj prodavnici jaja snižena sve dok je Hajduk prvi na tabeli

Fudbaleri Hajduka dobro su otvorili novu sezonu u HNL-u.

Nakon šokantnog ispadanja iz Evropa lige od kluba s Malte, Hajduk je počeo bilježiti dobre rezultate u hrvatskom šampionatu i trenutno je lider na tabeli.

Istina, tome je doprinjela i činjenica da Dinamo igra nešto slabije na startu sezone pa je minulog vikenda zabilježio poraz od Varaždina, ali to mnogo ne zanima Splićane kod kojih se već javlja euforija.

Tako u jednoj prodavnici u Splitu jaja možete kupiti po sniženoj cijeni, a akcija traje sve dok je Hajduk prvi na tabeli.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Klub s Poljuda ima tri boda više od Dinama, ali i meč više jer je Dinamova utakmica protiv Rijeke odgođena zbog Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.