Sušić skoro dogovorio transfer, a onda je došla teška tema
EPA

Trenutno bez angažmana

Sušić skoro dogovorio transfer, a onda je došla teška tema

Bivši bh. reprezentativac Tino-Sven Sušić bio je ovog ljeta na pragu povratka u Hajduk.

Prošlog mjeseca Sušić (27) se sporazumno razišao s holandskim Venlom i od tada traju špekulacije o njegovoj budućnosti, a jedan od klubova s kojim se povezivao bio je Hajduk čiji je dres već imao priliku nositi.

U susjedstvu pišu kako je transfer na Poljud bio na korak od realizacije, i sam Sušić je bio spreman da se vrati na mjesto na kojem je igrao najbolji nogomet karijere, ali cijeli posao je propao zbog - finansija.

Sušić je, kako navodi net.hr,  imao prilično visoke finansijske apetite za hrvatske uvjete, nagovarali su ga da smanji zahtjeve, ali kako niti jedna strana nije popustila, pregovori su propali.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo, Hajdukov dres Sušić je prethodno nosio u razdoblju od 2012. do 2016. godine. Odigrao je za 'Bile' više od 100 utakmica, a u jednoj sezoni proglašen je i najboljim fudbalerom HNL-a.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
lazi nemoze on nigdje grat ****ga pape mode u olimpik sa amaterima dahi gleda 50 ljudi.
1 1
BJB1
Eto nek ga adje Pape sad negdje uvali,privali ako moze.najbolje da ga ugura u repku da se proda garib
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi