(Foto: EPA)

Solskjaer im dao poseban zadatak

Gdje su sinoć bili skauti Manchester Uniteda?

Midhat Šljivak

Manchester United se i ove sezone dosta muči.

Tim Ole Gunnara Solskjaera je u veoma promjenjivoj formi, a već se uveliko priča o tome koje će igrače dovesti u januarskom prelaznom roku.

Na listi pojačanja Crvenih đavola našao se i mladi veznjak italijanske Brescije Sandro Tonali i postoji velika mogućnost da će United poslati ponudu za njega.

Skauti engleskog velikana sinoć su boravili u Italiji, gdje su Tonalija posmatrali na meču protiv Juventusa, a sigurno je da će i nakon ovog duela pogledati još neku od utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tonali važi za veliku nadu italijanskog fudbala. Predviđa mu se zaista velika bodućnost, a odavno je na meti najvećih klubova na Apeninima.

Ovaj 19-godišnjak je ugovorom sa Bresciom vezan na još dvije godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.