Zrinjski slavio na Tušnju

Vukas: Odigrali smo dobar meč i iskoristili situaciju u kojoj se Sloboda nalazi

Endin Čaušević

Zrinjski je danas u gostima pobijedio Slobodu sa 3:0 u meču 10. kola Premijer lige BiH.

Plemići su lakše od očekivanog došli do tri boda i pobjede na Tušnju. Trener gostujućeg tima Hari Vukas izjavio je da je zadovoljan predstavom svojih igrača.

"Čestitam momcima na zasluženoj pobjedi. Odigrali smo drugačiji meč nego obično u gostima. Ova igra je donijela nešto novo. Imali smo jasna kretanja u napadu. Rezultat je visok i zaslužen i s te strane sam zadovoljan", rekao je Vukas i dodao:

"Uigravali smo ovu formaciju ranije. U zadnjem periodu smo uspjeli napraviti nešto novo i ugirati drugu formaciju. Igra je možda morala biti bolja i sigurno bi bilo opasniji. Ipak, ne mogu biti nezadovoljan s obzirom na rezultat. Iskoristili smo situaciju Slobode u kojoj se nalazi iako su trkački bili jako dobri".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.