Tuzla City poražen u Mostaru

Bošnjaković: Znali smo da nas čeka najteža utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva

Endin Čaušević

Tuzla City danas je poražen u gostima protiv Veleža (2:1) u utakmici 10. kola Premijer lige BiH.

Gosti su vodili sa 1:0 nakon prvog poluvremena golom Ubiparipa, ali Velež je u nastavku došao do velikog preokreta i pobjede.

Trener Tuzla Cityja, Milenko Bošnjaković, izjavio je da je znao da njegov tim čeka težak meč i da je Velež na kraju zasluženo pobijedio.

"Mi smo znali da nas čeka najteža utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva. Znali smo da Velež kući dobro igra i da imaju energiju i podršku navijača. Znali smo da im je ovaj meč itekako važan. Mi nismo ušli olako u ovaj meč niti smo ih podcijenili, naprotiv, ušli smo dosta repekta. Velež je odlično odigrao danas i čestitam im na tome. Drago mi je što sam zatekao Velež u ovakvom stanju, ovakvim terenom, publikom i infrastrukturom. Velež zalužuje da bude tu gdje jest i hvala mostarskoj publici što su bili jako korektni. Svakoj seriji dođe kraj, pa tako i našoj i mi smo veoma zadovoljni onim što smo ostvarili", rekao je Bošnjaković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.