Zlatkoviću pozlilo nakon meča u Mostaru

Problemi za člana Tuzlaka

Zlatkoviću pozlilo nakon meča u Mostaru

Velež je savladao Tuzlu City 2:1 u okviru 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Vodi je lider premijerligaške karavane 1:0 no domaći su u drugom dijelu krenuli na sve ili ništa i uspjeli su preokrenuti rezultat u svoju korist. Nažalost meč je imao i svoje treće poluvrijeme. 

Naime, pozlilo je gostujućem prvotimcu Zlatkoviću, pa su pritrčali doktori, odnosno medicinska služba. Više informacija zasad nemamo no neslužbeno nije ništa opasno odnosno radi se o iscrpljenosti. 

Nadamo se da će se ipak brzo oporaviti i da će biti na raspolaganju svom treneru za naredne utakmice. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

visokohz
zaplesi Nemanja idiote
0 0
6HM6
Pa kome je sad pozlilo Nevresu Fejzicu ili Nemanji Zlatkovicu??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi