Željo bolji od Zvijezde 09

Sipović: Vojo Ubiparip? Nemojte me molim vas to pitati

Endin Čaušević

Željezničar je večeras na svom terenu deklasirao Zvijezdu 09 sa 6:0.

Plavi su pokazali svoju snagu večeras na Grbavici i s nova tri boda vratili su se na prvo mjesto tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prvi gol za domaće u 19. minuti postigao je defanzivac Enes Sipović koji je nakon meča izjavio

"Prvo poluvrijeme nije bilo baš najbolje iako je rezultat bio 3:0. Najbitnije je da se nismo mnogo istrošili i da smo sačuvali bar malo snage za naredni meč. Bio nam je cilj da što prije riješimo meč i to smo uradili.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobro je za Premijer ligu i igrača ovakav ritam da malo vidimo na kojem smo nivou i gdje smo. Vojo Ubiparip? Nemoj me to pitati molim te. Vojo je prvi strijelac, ali Tuzla City ima još dobrih igrača i nije samo on opasan. Neće biti nimalno jednostavna utakmica, ali vidjet ćemo. Analizirat ćemo i otići lavovski da se borimo".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.