Štilić: U ovakvim mečevima uvijek moramo igrati ovako ozbiljno

Veznjak Plavih dobio velike ovacije s tribina

Štilić: U ovakvim mečevima uvijek moramo igrati ovako ozbiljno

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara večeras su sa 6:0 savladali Zvijezdu 09 u okviru desetog kola Premijer lige BiH.

Plavi su odigrali sjajan meč pred svojim navijačima i na kraju zasluženo stigli do pobjede s kojom su se vratili na prvo mjesto na tabeli.

Jedan od boljih na terenu večeras je bio Semir Štilić koji je postigao jedan gol. Štilić je na kraju meča dobio velike ovacije s tribina i pokazao još jednom da je veliko pojačanje za Plave.

Nakon utakmice veznjak Željezničara rekao je da ekipa u ovakvim utakmicama uvijek mora pokazati ozbiljnost kao što je to bilo večeras.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da smo od početka dominirali i zasluženo pobijedili. Iskoristili smo skoro svaku šansu koju smo imali i na kraju slaviti u ovakvim utakmicama uvijek moramo pokazati ozbiljnost kao što je to bilo večeras. Okrećemo se sada već sljedećoj utakmici", rekao je Štilić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Bog ove igre,duboki naklon!
6 1
Bulwyf
Kakav je ovo madjionicar
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti