Iz Širokog komentarisali žrijeb

Soldo: Sarajevo će učiniti sve da prođe, ali i mi ćemo se nešto pitati

NK Široki Brijeg je u osmini finala Kupa BiH, voljom žrijeba, izvukao jednog od najtežih rivala i igrat će protiv FK Sarajevo. 

Meč će se igrati na Pecari u srijedu, a svoj komentar na žrijeb dao je predstavnik kluba iz Širokog Brijega Dragan Soldo.

"S obzirom na proteklih par sezona u Kupu, malo je neobično da se Sarajevo i Široki sastanu ovako rano. Očekujem dobru utakmicu. Mi smo bili u krizi rezultata, nadam se da ćemo nakon sinoćnje pobjede ući u dobar niz. Igru već imamo, zadovoljan sam. Sarajevo je branitelj titule, sigurno će učiniti sve da prođe, ali i nas će se dosta pitati. Neka pobijedi bolji, sretniji i spretniji", rekao je Soldo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.