Vjeruje da će tamo biti najsretniji

Dani Alves: Samo je pitanje vremena kada će se Neymar vratiti u Barcelonu

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar ovog ljeta bio je glavna meta špekulacija prelaznog roka.

Mnogi su vjerovali da će Neymar napustiti PSG i nakon dvije godine vratiti se u Barcelonu, ali se na kraju to nije desilo. Barca je slala ponude za Brazilca, no to su Parižani svaki put odbili i odlučili da Neymar ostaje iako je i on sam pokazao želju da se vrati na Camp Nou.

Međutim, Neymar je na kraju ostao u PSG-u gdje je na velikom udaru navijača ovog kluba koju mu ne žele oprostiti činjenicu da je sam tražio od kluba da ga puste da se vrati u Barcelonu.

Ova saga će se sigurno nastaviti u narednim prelaznim rokovima, a u to je siguran i Dani Alves. Bivši igrač PSG-a izjavio je da će se Neymar sigurno vratiti u Barcu jednog dana i da je to klub gdje će njemu biti najbolje.

"Siguran sam da se Neymar može vratiti u Barcelonu ako to bude htio. Njegova sreća je i dalje u Barceloni. Mislim da bi trebao napustiti PSG i vratiti se na Camp Nou. Njegov povratak je samo pitanje vremena", rekao je Alves.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.