Druženje trajalo nekoliko sati

Pique organizovao večeru za igrače Barcelone i doveo posebnog gosta

Endin Čaušević

Barcelona nije baš na najbolji način otvorila novu sezonu i jasno je da postoje određeni problemi u katalonskom klubu.

U posljednjih 25 godina ovo je najgori početak jedne sezone u La Ligi za Barcelonu, a mnogi vjeruju da bi klub morao reagovati i zahvaliti se na saradnji Ernestu Valverdeu kojem je stolica uzdrmana još nakon poraza od Liverpoola u prošloj sezoni.

Španski mediji prenose da su igrači Barcelone okrenuli leđa Valverdeu i jasno dali do znanja čelnicima kluba da žele njegovu smjenu. Atmosfera nije baš najbolja u svlačionici što više nije tajna.

Zanimljivo da su sinoć igrači Barcelone imali zajedničku večeru koju je organizovao Gerard Pique, a na isto nije bilo članova uprave kluba i stručnog štaba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedini igrači koji su propustili večeru su Luis Suarez i Ivan Rakitić iz opravdanih razloga. Pique je čak imao iznenađenje za svoje saigrače jer je na večeru pozvao najboljeg vozača MotoGP-a Marca Marqueza koji jednostavno takav poziv nije mogao odbiti.

Marquez navija za Barcelonu, a također je dobar prijatelj s nekoliko igrača ovog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.