Gnabry je oduševio Bellerina

Pohvale sa svih strana su pristizale na račun igrača Bayerna

Bivši i sadašnji igrači Arsenala oduševljeni Gnabryjem, navijači prozvali Wengera što ga je prodao

S. Pašalić

Bayern je na gostovanju kod Tottenhama stigao do visoke pobjede od 7:2 u utakmici Lige prvaka.

Ekipa Nike Kovača je odigrala sjajno drugo poluvrijeme u kojem je postigla pet golova, a briljirao je Serge Gnabry koji je utrpao engleskom timu čak četiri komada.

Gnabry je oduševio i bivšeg te sadašnjeg igrača Arsenala, Hectora Bellerina i Iana Wrighta, ali i neke navijače ovog tma koji su prozivali Wengera što ga je prodao Werderu 2016. godine, ali su ga i molili da se vrati.

Bellerin i Wright su na svoj način pokazali koliko su oduševlejni sa igrom igrača Bayerna, a navijači su također komentarima iskazali svoje oduševljenje, ali su i bili sretni zbog blamaže gradskog rivala.

"Prodaje Gnabryja Werderu Bremenu kako bi mogao preći u Bayern i postići hat-trick protiv Spursa. Veliki Wenger je to opet učinio.", napisao je jedan od navijača nakon trećeg gola Gnabryja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Drugi se našalio također na račun prodaje Gnabryja: "Moramo potpisati tog Gnabryja", dok je treći dodao: "Gnabry, molim te, vrati se."

I na kraju, jedan navijač Arsenala se našalio uz poruku: "3 godine prekasno, ali Serge Gnabry je konačno postao legenda Arsenala."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.