Modrić je napravio grešku koja je na kraju dovela do drugog gola gostiju

Igrač Reala je govorio o igri tima, ali i o svojoj grešci

Modrić nakon utakmice protiv Club Bruggea: Ja sam kriv

S. Pašalić

Real Madrid je jučer u utakmici 2. kola grupe Lige prvaka osvojio samo bod protiv Club Bruggea.

Ekipa Zinedinea Zidanea je u 1. kolu na Parku Prinčeva poražena sa visokih 3:0, a jučer je na Santiago Bernabeu bila na korak do toga da upiše novi poraz.

Gosti su poveli već u 9. minuti golom Dennisa, a isti igrač je povisio na 2:0 u 39. minuti nakon što je Luka Modrić napravio veliku grešku na sredini terena.

Hrvatski veznjak je preuzeo krivicu na sebe nakon meča i rekao kako se greška koju je napravio protiv Belgijanaca ne smije ponoviti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nismo dobro otvorili utakmicu. Nakon dvije greške zabili su nam dva gola, a to je nešto što se ne smije događati. Posebno ne u Ligi prvaka, jer se to ovdje skupo plaća", rekao je Modrić pa dodao:

"Je li to nedostatak koncentracije? Ne znam, može biti. Drugi gol su nam zabili zbog moje greške, zbog mog netačnog dodavanja. Moramo popraviti puno stvari, jer ne može ulaziti u gol sve što protivnici upute prema našem golu.", dodao je igrač Reala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.