Plavi ubjedljivi

Osim nakon Mladosti: Mogli smo postići četiri, a možda i osam pogodaka...

Samir Mlaćo

Željezničar je u okviru osmine finala Kupa BiH savladao Mladost sa ubjedljivih 6:1.

Plavi su pokazali mnogo više i na kraju zasluženo slavili visoku pobjedu. Vremena za odmor nemaju, s obzirom da ih već u nedjelju čeka gostovanje kod Borca.

"Imali smo sreću da u prve dvije situacije postignemo dva gola. Nismo tako efikasni, nažalost. Drugo poluvrijeme je kolega mijenjao, a mi smo imali igrače koji su navikli igrati na svojim pozicijama i bliži su ekipi nego njihovi. Rezultat je previsok, ali ne i nelogičan", kazao je Osim.

"Naši su imali želju da se pokažu... Mogli smo postići četiri, a možda i osam, a i oni koji gol. Nažalost, nemamo sreću da nam se u prvenstvu ovako poklope stvari".

O Borcu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tamo je uvijek teško igrati. Očekujemo tešku utakmicu, dosta igrača smo odmorili, da li će to značiti nemam pojma. Sedam-osam igrača koji će igrati u B.L. danas nisu. Imamo četiri dana da se maksimalno spremimo i da ovo do sada urađeno zaokružimo", dodao je Osim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.