Željo dočekuje Mladost: Osim odmara većinu prvotimaca

Poznati sastavi oba kluba

Željo dočekuje Mladost: Osim odmara većinu prvotimaca

E. Čaušević

Željezničar igra danas na Grbavici protiv Mladosti utakmicu osmine finala Kupa BiH.

Jasno je da je Željezničar u ulozi favorita protiv Mladosti, ali sigurno da gosti nisu stigli u Sarajevo tek tako da se predaju.

Amar Osim je odlučio napraviti promjene u sastavu i odmoriti većinu prvotimaca, dok su igrači koji su manje igrali u dosadašnjem dijelu sezone dobili šansu da se dokažu.

Što se tiče Mladosti trener Ibro Rahimić nije napravio baš mnogo promjena u početnom sastavu. Podsjećamo, utakmica se igra od 18 sati.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Željezničar: Kjosevski, Stevanović, A. Zec, Mujezinović, Stanić, Stilić, Bogičević, Zajmović, Bojo, Hajdarević, Osmanković.

Mladost: Velić, Hasić, Isaković, Yamac, Hreljić, Horić, Begić, Atajić, Crnički, Mušija, Mujarić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno Plavi
2 1
MirzaBarucic
Lakši trening večeras :)
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi