Plemići žele pobjedu

Zrinjski pred Sarajevo: "Vrijeme je za bezobrazluk!"

Edmir Škorić

U HŠK Zrinjski vjeruju u pobjedu protiv Sarajeva, ali svjesni su da im za to treba zaista maksimalan pristup svih pojedinaca.

Zrinjski u derbiju kola dočekuje Sarajevo i Plemići nakon poraza od Širokog žele da upišu pobjedu i vrate se u borbu za prvo mjesto.

Okršaj dvije najbolje momčadi iz prošle sezone na programu je u subotu od 15:30, a na zvaničnoj stranici Mostaraca osvanula je zanimljiva motivaciona poruka.

"Vrijeme je da na terenu ponudimo pravi pristup i motiv. Vrijeme je za bezobrazluk. Vrijeme je da ponovimo igru koja nas je krasila u Europi. Vrijeme je za akciju. Vrijeme je da pokažemo REAKCIJU! Da znamo. I da HOĆEMO!", objavio je HŠK Zrinjski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.