Koriste reprezentativnu pauzu

Rođeni idu na mini pripreme u Vogošću

Ekipa Veleža sutra ide na mini pripreme pred nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH. 

Podsjetimo, u našem, kao i u ostalim evropskim šampionatima, trenutno je pauza zbog reprezentativnih obaveza, a Rođeni će je iskoristiti kako bi otišli na pripreme u Vogošću.

Ekipa koju sa klupe predvodi trener Feđa Dudić boravit će u Vogošći do nedjelje gdje će trenirati na stadionu Unisa, a potom će se vratiti u Mostar i nastaviti priprema pred naredni meč koji igra protiv Zrinjskog.

Rođeni su u posljednjem susretu remizirali u Doboju kod Kaknja sa Mladosti odigravši 2:2.

"Sigurno ne možemo biti dešavanjem na meču protiv Mladosti s obzirom kako smo otvorili meč. Tek smo u posljednjih 15-ak minuta pokazali pravu snagu i izjednačili. Ipak, obzirom na sva dešavanja na samoj utakmici, možemo biti zadovoljni osvojenim bodom", kazao je pomoćni trener u stručnom štabu Mustafa Kodro.

O Brandau je rekao sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Brandao iz utakmice u utakmicu pokazuje svoj kvalitet. Dobro radi na treninzima, to se vrati na utakmici i on sigurno može biti primjer ostalim igračima", kaže Kodro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.