Dudić: Valjanje i zadržavanje od 46. minute se obilo Mladosti o glavu

Jasan je bio trener FK Velež

Dudić: Valjanje i zadržavanje od 46. minute se obilo Mladosti o glavu

S. Mlaćo

FK Velež je remizirao u Doboju kod Kaknja. Rođeni su gubili 2:0, a zatim preko sjajnog Brandao stigli do 2:2, da bi Fajić propustio veliku priliku da tri boda odu u Mostar.

Feđa Dudić dao je svoje viđenje susreta.

"Možemo biti zadovoljni, s obzirom da smo gubili 2:0. Prvo poluvrijeme nismo postojali na terenu, Mladost je iskoristila naše greške. Dva puta su ušli u naš šesnaesterac i dali nam dva gola. Drugo poluvrijeme smo bili puno bolji rival, a Mladosti se odbilo od glavu što su zadržavali od 46. minute. Valjali su se, doktor je danas pretrčao dva kilometra ulazeći u teren. Na kraju se to obilo o glavu. Da su težili igrati možda bi i pobijedili", kazao je Dudić.

"Zadovoljni možemo biti samo rezultatom. Izvućemo pouke. Dobro je da ide ova pauza. Spremni ćemo dočekati derbi za koji žive i ovim putem se zahvaljujem ovim predivnim navijačima. Ovo što Velež ima je zaista veliko i kod 2:0 su nas bodrili, nijedne psovke nije bilo".

Dudićeve promjene na poluvremenu probudile su ekipu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da smo izgubili imali bi isto bodova ko Mladost. Moram pohvaliti izmjene, ovo je tek drugi put da nam riješe utakmicu", dodao je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Dudicu rijesi se Bobica vise,zavi nas u crno bog te ****.
5 1
Kupi_Lee
Šuti Dudiću spasio te Brandao. Zato ga nagradi i vrati ga u špic. Nije on za krila.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi