Bobić: Šef nam je na poluvremenu rekao da pokažemo karakter

Golman Veleža nakon meča

Bobić: Šef nam je na poluvremenu rekao da pokažemo karakter

Golman Veleža Adnan Bobić bio je zadovoljan nakon osvojenog boda danas u Doboju kod Kaknja obzirom na sva dešavanja tokom meča. 

"Mislim da smo prvo poluvrijeme katastrofalno otvorili, uopšte nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili u svlačionici. Iz naših grešaka Mladost je došla do golova", kaže Bobić za SportSport.ba i dodaje:

"Na poluvremenu je šef napravio dvije izmjene i rekao nam da pokažemo karakter u drugom poluvremenu i da smo puno bolja ekipa. Mislim da smo to na kraju pokazali i zasluženo došli do bodova".

Slijedi reprezentativna pauza pa derbi protiv Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Doće nam dobro reprezentativna pauza da se spremimo fizički i psihički. Očekuje nas teška utakmica. Nadam se da ćemo odigrati još bolje i probat ćemo da dobijemo gradskog rivala", zaključio je golman Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Daj boze da se povrijedis,al ono posteno,do kraja sezone.pola golova tvoja krivica bog te j.,ebo
5 2
Disha
Ostani gore i ne vracaj se idiote.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi