Obilježavanje 100. godišnjice Slobode

Na Tušnju će biti spektakl: Utakmicu Sloboda - Dinamo gledat će i Mamić, dolazi 300 BBB

Ostala su još samo dva dana do velikog spektakla u Tuzli i susreta između Slobode i zagrebačkog Dinama.

Meč se igra povodom 100 godina postojanja tuzlanskog kluba, a mi vam tim povodom donosimo neke detalje vezane za susret.

Fudbaleri i stručni štab kluba s Maksimira stižu sutra ujutru u Tuzlu i bit će smješteni u hotel Mellain. Kako nezvanično saznajemo, utakmici će prisustvovati i 300 navijača Dinama, popularnih Bad Blue Boyjsa.

Također, na Tušnju će meč gledati i nekadašnji prvi čovjek zagrebačkog kluba, iako je on to i danas samo ne na papiru, Zdravko Mamić. Mamić neće biti smješten u svečanoj loži jer će ispod iste biti smješteni navijači Dinama.

Susret koji se igra od 17:30 sati će otvoriti Ante Raos, a ulaznice za ovaj spektakl na Tušnju će koštati 10KM. Ulaz za djecu do sedam godina će biti slobodan.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.