12

Komentari (12)

sloboda72
Dobro došli u Tuzlu nakon tolikih godina.Dinamo je uvijek bio veliki i ostat će veliki KLUB.
BHNACIONALISTA
0d 300 bbb 298 će biti hercegovaca koji dolaze da prave nered
Zenicanin
e cuj 300 bbb haha
magistar
Treba obilježiti tako veliku godišnjicu. Dinamo? još drugi tim. Da li je to spektakl? Možda za Mladost ili Zvijezdu 09. Ganjajte vi da izađete nekad u evropu, i odigrate barem jednu takmičarsku utakmicu u evropi, to je spektakl.
Honduras
ima neki igrac Rešetara se zove
Leo
Danas na Etihadu, sutra na Tušnju XD
Honduras
isto ko Željo sa St James parka na Sokolac kod Glasinca
Gatuso
Zar nije nikog stid u Tuzli,pocevsi od gradonacelnika pa do uprave kluba i cijele Tuzle da obiljezavaju stogodisnjicu sa ovakvim stadionom,ovakvim uslovima,ovakom mjestu na tabeli i na kraju sa gladnim igracima.Interesuje me samo jel to ama bas ikog stid?
Gatuso
Zar nije nikog stid u Tuzli,pocevsi od gradonacelnika pa do uprave kluba i cijele Tuzle da obiljezavaju stogodisnjicu sa ovakvim stadionom,ovakvim uslovima,ovakom mjestu na tabeli i na kraju sa gadnim igracima.Interesuje me samo jel to ama bas ikog stid?
Samoiskreno
Joj kad vide na kakav su stadion dosli i kakvi su uslovi, mene stid za Slobodu
Ljusko
Navijac sam Dinama ali i kod nas u Zagrebu je katastrofa od stadiona. Stalno se obecava novi ali nikad zapocet sa obnovom starog ili gradnjom novog. A dosad se ko fol ulozilo 200 mil kuna u obnovu.
Dino_2000
@Samo iskreno Sto ce tebe biti stid,koga je briga za tvoje misljenje,da li moras biti svakom loncu poklopac.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.