Sky Sport: Guardiola lovi mladu zvijezdu Dinama

Nije samo Olmo zanimljiv

Sky Sport: Guardiola lovi mladu zvijezdu Dinama

Prema informacijama uglednog Sky Sporta, Dinamo iz Zagreba uskoro bi mogao dodatno da napuni klupsku kasu.

Nije tajna kako se već godinama na Maksimiru proizvode fudbaleri za velike evropske klubove, a jedan od onih koji je u posljednje vrijeme u fokusu je 18-godišnji Antonio Marin.

Mladi krilni napadač oduševljava igrama u mlađim kategorijama, zbog čega mu nerijetko u prvom timu priliku pruža i Nenad Bjelica, a na njegov talenat imuni nisu ostali ni u Manchester Cityju.

Građani već duže vrijeme prate 'modrog dragulja', a ono što je nedavno pokazao u 2. kolu Lige prvaka za mlade dodatno je zaintrigiralo skautsku službu aktualnog prvaka Engleske, čiji čelnici su sve odlučniji u namjerama da ga dovedu na Etihad.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neće to biti nimalo lagan posao za Manchester City, obzirom da su u Dinamu svjesni potencijala koji se nalazi u njihovim redovima, pa bi za transfer trebali izdvojiti možda i više nego što žele.

Od ranije bitku za Marina vode još Chelsea i Villarreal.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije