Bjelica poručuje

"Sloboda dobro izgleda, nadam se da će srediti i taj problem s financijama"

Edmir Škorić

Nenad Bjelica pohvalno je govorio o Tuzli i Slobodi.

U slavljeničkoj atmosferi Sloboda i Dinamo odigrali su na Tušnju 1:1, a Bjelica smatra da je sve bilo idealno, od atmosfere, samog prijema Modrih u Tuzli, pa do utakmice...

"Osjećamo se ugodno u Tuzli i bilo nam je zaista lijepo danas. Odlična atmosfera, rezultat je podstrek za jedne i druge za ono što dolazi", rekao je Bjelica, dodavši:

"Sloboda solidno izgleda, imaju i novog trenera koji ima dosta posla ispred sebe. Vjerujem da će se konsoldirati i u onom financijskom segmentu. Što se nas tiče, svaki trening i svaka utakmica je mogućnost da se igrači dokažu. Ne bih nikoga izdvajao, zadovoljan sam prikazanim".

Ambicije u Ligi prvaka?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo dvije utakmice s Šahtarom koje mogu biti odlučujuće. Imat ćemo šansu da prezimimo u Evropi", dodao je Bjelica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.