Bjelica hvalio jednog igrača Slobode: "Bio je jako raspoložen,  talentiran..."

Govorio nakon remija na Tušnju

Bjelica hvalio jednog igrača Slobode: "Bio je jako raspoložen, talentiran..."

Edmir Škorić

Sloboda i Dinamo odigrali su na Tušnju prijateljski meč povodom obilježavanja 100. rođendana Slobode, a on je završen rezultatom 1:1.

Edis Smajić je s bijele tačke donio Slobodi vodstvo, a isti igrač je u 34. autogolom postavio konačnih 1:1.

"Možda smo imali koju šansu više nego oni, ali rekao bih da je ovo zaslužen rezultat. Igračima dajemo šansu da dođu do dobre minutaže. Neki to bolje iskoriste, neki lošije. Ovakve utakmice mogu puno donijeti nekome, a i puno oduzeti. Zadovoljni smo da smo uveličali dvije proslave u Bosni (Žepče, Sloboda). Super je da je sve dobro prošlo", rekao je Bjelica, dodavši:

"Uvijek se pripremamo za protivnika. Znali smo u kojem sistemu igra Sloboda. I kada igram sa Slobodom i sa Cityjem, uvijek je fokus na moje igrače i Dinamo".

Da li vas je neko posebno oduševio kod Slobode?

"Broj 19, na lijevom krilu, bio je vrlo raspoložen i jako talentiran...", dodao je Bjelica, nahvalivši tako Almir Bekića, nekadašnjeg igrača Dinama.

O utakmicama protiv Šahtara?

"Te utakmice mogu biti odlučujuće. Ako bi osvojili 4 ili 6 bodova to bi bilo sjajno i garantovalo bi nam da prezimimo u Evropi. Apetiti su bili da uđemo u Ligu prvaka, a sada kada smo već tu, želimo prezimiti u Evropu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O prvenstvu

"Hajduk, Rijeka i Osijek dokazuju da su najbolji protivnici u HNL-u. Hajduk se digroa, ali vjerujem da ćemo mi na kraju biti prvi".

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi