(Foto: EPA)

Je li ostao bez Modrića i Balea?

Zinedine Zidane je najveći gubitnik meča u Cardiffu

Midhat Šljivak

Zinedine Zidane najveći je gubitnik večerašnjeg meča između Velsa i Hrvatske odigranog u Cardiffu.

Francuski stručnjak bi vrlo lako za naredne utakmice Real Madrida mogao ostati bez dvojice važnih fudbalera svog tima, a koji su večeras bili na suprotnim stranama.

Luka Modrić je u finišu utakmice nakon jednog starta završio na nosilima i čini se kako je njegova povreda itekako ozbiljna, a vidjet ćemo kakvi će biti prvi nalazi veznjaka Reala.

Sa druge strane zdrav utakmicu nije završio ni Gareth Bale. On je šepao dobrim dijelom utakmice i pretpostavlja se da je i on zadovio povredu.

Real narednog vikenda igra utakmicu protiv Mallorce, a sedam dana kasnije slijedi im veliki duel protiv najvećeg rivala Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.