Španci otkrili zašto Jovića nema u reprezentaciji Srbije

Fudbaler Reala ostalo bez poziva

Španci otkrili zašto Jovića nema u reprezentaciji Srbije

A. Čaušević

U jednom od zvučnijih transfera ljetnog prijelaznog roka Luka Jović je prešao u Real Madrid. 

Za talentovanog napadača rođenog u Bijeljini stvari u kraljevskom klubu i ne idu baš najbolje te sigurno ne onako kako je on zamišljao.

Još uvijek nije zatresao protivničku mrežu, a MARCA ga je proglasila najlošijim napadačem Los Blancosa u ovom vijeku.

Jović je ostao i bez poziva u reprezentaciju Srbije za oktobarski prozor. AS otkriva da je to zbog kazne selektora Ljubiše Tumbakovića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naime, u septembarskom prozoru Jović je napustio kamp pred utakmicu protiv Luksemburga zbog povrede, da bi četiri dana kasnije zaigrao za Real protiv Levantea.

AS navodi da je Tumbaković takav potez Jovića shvatio kao sabotiranje reprezentacije Srbije te ga nije pozvao za prijateljski meč protiv Paragavaja te kvalifikacioni duel sa Litvanijom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije