Procurile fotografije

Pogledajte sve tri garniture Barceloninih dresova za sljedeću sezonu

Admin Čaušević

Iako je do zvaničnog predstavljanja Barceloninih dresova za sljedeću sezonu ostalo u javnost su već procurile fotografije mogućeg izgleda. 

Na dresovima za domaće dresove će dominirati tradicionalne boje Blaugrane, a novitet su linije žute boje kao osjeveženje za klasični dizajn.

Gostujući dres bi trebao biti potpuno crne boje sa nijansama zlatne boje na kragni i rukavima. Klupski grb će također biti "pozlaćen".

Treća garnitura bi mogla podijeliti mišlejnja navijača jer bi to bilo prvi put u historiji Barcelone da katalonski div koristi dresove roze boje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dresovi bi zvanično trebali biti predstavljeni krajem juna ili početkom jula 2020. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.