Rakitić je neko vrijeme pješačio, a zatim je ipak uspio uhvatiti taksi

Hrvatski veznjak se našao u neočekivanim problemima

Rakitić zbog problema u Barceloni morao kući krenuti pješke

S. Pašalić

Hrvatska je sinoć odigrala 1:1 na gostovanju protiv Velsa u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nekoliko dana prije su izabranici Zlatka Dalića u Splitu savladali Mađarsku, a s obzirom da su odradili svoje dvije utakmice u ovom periodu, odmah nakon meča protiv Velsa je svako otišao svojim putem.

Tako se i Ivan Rakitić vratio u Barcelonu gdje je sletio sa avionom na aerodrom, ali su ga tu dočekali problemi.

Naime, on je morao krenuti pješke prema gradu s obzirom da je nakon današnje presude katalonskim liderima veliki broj ljudi izašao na ulice i prosvjedovao.

Tako su demonstranti blokirali i aerodrom, a Rakitić je morao krenuti pješke, ali je nešto kasnije ipak uspio taksijem stići do svog odredišta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mnogi letovi su danas odgođeni u Barceloni zbog ovih problema, a do aerodroma se zbog blokirane ceste moglo stići samo pješke.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.