Pred sutrašnju Skupštini kluba

Sead Kozlić podnio neopozivu ostavku na mjestu predsjednika UO FK Sloboda

Endin Čaušević

U prostorijama FK Sloboda održana je press konferencija na kojoj se govorilo o proslavi 100. godišnjice tuzlanskog kluba.

Sloboda odavno nije bila u težoj situaciji, a za sutra je zakazana Skupština kluba i navijači se nadaju da će to donijeti konačno neke pozitivne stvari na Tušnju.

Na današnjoj press konferenciji tema je bila proslave godišnjice kluba i meč protiv zagrebačkog Dinama, ali su čelni ljudi kluba sve iznenadili kada su podnijeli neopozive ostavke.

Predsjednik Upravnog odbora Slobode, Sead Kozlić, poručio je da podnosi neopozivu ostavku, a na sutrašnjoj Skupštini tuzlanski klub bi trebao dobiti novog predsjednika UO, te ostale članove.

"Sve ovo što se dešavalo u Slobodi dovelo je u pitanje proslavu 100 godina postojanja kluba, ali smo uz nemoguće uslove to napravili i ponosni smo na to. Nakon šest mjeseci urađenog ogromnog posla u slobodi uz velike opstrukcije na raznorazne načine i obustavljanje finansiranja Slobode na mnoge načine u ovom momentu dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Slobode. Svima koji dolaze želim uspješan rad. Moramo biti jedinstveni u klubu i ako se to ne desi svi ostali će se naći u istim problemima kao i mi", rekao je Kozlić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.