"Sloboda dobro izgleda, nadam se da će srediti i taj problem s financijama"

Bjelica poručuje

"Sloboda dobro izgleda, nadam se da će srediti i taj problem s financijama"

E. Škorić

Nenad Bjelica pohvalno je govorio o Tuzli i Slobodi.

U slavljeničkoj atmosferi Sloboda i Dinamo odigrali su na Tušnju 1:1, a Bjelica smatra da je sve bilo idealno, od atmosfere, samog prijema Modrih u Tuzli, pa do utakmice...

"Osjećamo se ugodno u Tuzli i bilo nam je zaista lijepo danas. Odlična atmosfera, rezultat je podstrek za jedne i druge za ono što dolazi", rekao je Bjelica, dodavši:

"Sloboda solidno izgleda, imaju i novog trenera koji ima dosta posla ispred sebe. Vjerujem da će se konsoldirati i u onom financijskom segmentu. Što se nas tiče, svaki trening i svaka utakmica je mogućnost da se igrači dokažu. Ne bih nikoga izdvajao, zadovoljan sam prikazanim".

Ambicije u Ligi prvaka?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo dvije utakmice s Šahtarom koje mogu biti odlučujuće. Imat ćemo šansu da prezimimo u Evropi", dodao je Bjelica.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Podrinac007
Jos malo pa ce poceti skandirati noz zica srebrenica ?
1 5
Podrinac007
Svi po ulaznicu da spasimo slobodu. Ovaj put idemo da sakupimo 500 km !!!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi