Skautira za novi klub

Boro Primorac došao u BiH po talente

Mostarac Boro Primorac odnedavno je zaposlen u Hajduku kao voditelj klupske akademije.

Najveći dio trenerske karijere Primorac je proveo u Arsenalu radeći s Wengerom, a kako je ovaj u međuvremenu napustio Emirates, odlučio je da se vrati na ove prostore i prihvati ponudu s Poljuda.

Novoj funkciji Primorac je pristupio maksimalno ozbiljno, pa je tako talente odlučio da potraži i na tlu naše zemlje, tačnije u Hercegovini. Na stadionu Mokri Dolac u Posušju zajedno sa saradnicima Primorac danas će održati skautiranje igrača rođenih 2007., 2008., 2009. i 2010. godine.

"Primorcu i saradnicima iz Hajdukove akademije želimo dobrodošlicu", poručili su iz Posušja.

I tokom igračke karijere Primorac je imao priliku da boravi na Poljudu, a počeo ju je, podsjetimo, u Veležu za koji je odigrao 133 utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.