Foto: FK Sarajevo

Na Koševu se sutra sastaju Sarajevo i Čelik

Musemić i Hodžić složni: Favoriti smo, nadamo se pobjedi

U prostorijama FK Sarajevo održana je konferencija za medije povodom nadolazeće utakmice protiv Čelika.

Tokom prvenstvene pauze u taboru aktuelnog šampiona BiH vrijedno su radili i maksimalno spremno iščekuju sutrašnji duel na Koševu, no svjesni su da neće imati nimalo lagan posao.

Tokom obraćanja novinarima poručio je to danas i šef struke Husref Musemić, a osim njega, na konferenciji za medije prisutan je bio i fudbaler Dušan Hodžić. 

"Mislim da smo minulu repezentativnu pauzu iskoristili na najbolji način. I danas se susrećemo s određenim kadrovskim problemima, Lazić i Hebibović su kartonirani, Velkoski povrijeđen, ali mi smo favoriti i nadamo se, naravno, pobjedi. Imamo sve uslove da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu", izjavio je Musemić, pa se osvrnuo na Čelik.

"Oni nemaju šta izgubiti, doći će sigurno rasterećeno s namjerom da ostvare dobar rezultat. Znamo da je bilo u Čeliku određenih turbulencija, primjer toga je i što u sezoni imaju trećeg trenera, ali to nas ne smije zavarati. Moramo izaći na teren sa željom da pobijedimo i nadam se da ćemo u svemu tome imati podršku navijača." 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Riječ je dobio i Hodžić.
 
"Čelik ima jako dobre pojedince u svojim redovima, ali mi smo favoriti, tako ćemo se i postaviti od samog starta. Najbitnije je da su nam se vratili određeni igrači i da maksimalno spremno dočekujemo ovu utakmicu. Ako budemo pravi, vjerujem da pobjeda neće izostati", poručio je defanzivac Sarajeva. 

Utakmica između Sarajeva i Čelika se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 18:00 sati. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.