Petarda Sarajeva protiv Rudara, simultanka Ahmetovića u prvom dijelu

Prijateljski meč

Petarda Sarajeva protiv Rudara, simultanka Ahmetovića u prvom dijelu

E. Škorić

FK Sarajevo reprezentativnu pauzu koristi da se što bolje spremi za nastavak prvenstva, a danas je u sklopu toga odigran i prijateljski meč protiv kakanjskog Rudara.

Izabranici Husrefa Musemića danas od 15 sati u Butmiru su odmjerili snage sa prvoligašem iz Kaknja u meču koji je bio zatvoren za javnost, a na kraju su slavili uvjerljivu pobjedu rezultatom 5:0.

Većinu pogodaka, čak četiri, bordo tim je postigao u prvo poluvremenu, a najraspoloženiji je bio iskusni napadač Mersudin Ahmetović, koji je postigao hat-trick.

Osim njega, strijelac za Sarajevo bio je i Amar Rahmanović, koji je u 12. minuti prvi i načeo goste iz Kaknja. U nastvku je Anel Hebibović postavio konačnih 5:0 u 75. minuti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo već u petak dočekuje Čelik na Koševu i ima priliku da nastavi borbu za prvo mjesto. Podsjećamo, Zeničani čak 33 godine nisu slavili na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zmijuga.loma
Sta je simultanka
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi