Foto: FK Tuzla City

Sve igrače ima na raspolaganju

Baljić pred Radnik: Jedino o čemu razmišljamo je pobjeda

Tuzla City će sutra u sklopu 13. kola Premijer lige BiH na Tušnju ugostiti Radnik.

U dosad četiri odigrane utakmice Tuzla City nije uspio niti jednom slaviti nad Radnikom, no ekipa koju vodi Elvir Baljić vjeruje da negativnu tradiciju može prekinuti i vratiti se na čelo tabele.

Poručio je to na konferenciji za medije i sam Baljić, koji će imati slatke muke po pitanju sastava, budući da su se u trenažni proces konačno vratili Husejinović, Morris i Nukić.

"Igramo protiv jedne ekipe koja nije slučajno ovdje gdje jeste. Radi se o jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi i sigurno da neće biti nimalo lako. Međutim, mi igramo pred svojom publikom i jedino o čemu razmišljamo jeste pobjeda", poručio je Baljić.

Bijeljince respektuje i Kobbie Morris.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radi se o jednoj kvalitetnoj i stabilnoj ekipi, koja već nekoliko sezona drži taj kontinuitet. Mislim da nikome nije ugodno igrati s njima, ali mi igramo pred svojom publikom te vjerujem da ćemo na kraju ostvariti pozitivan rezultat. Što se tiče nas, imali smo reprezentativnu pauzu, koju smo iskoristili za bolje upoznavanje s trenerom, njegovim idejama na terenu i sigurno da spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu", kaže stoper Tuzlaka.

Meč između Tuzla Cityja i Radnika se igra u subotu od 15:00 sati na Tušnju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.