Baljić na slatkim mukama pred meč sa Radnikom

Trojac ponovo u trenažnom procesu

Baljić na slatkim mukama pred meč sa Radnikom

Fudbaleri Tuzla Cityja pod palicom Elvira Baljića vrijedno su radili tokom reprezentativne pauze.

U bh. premijerligašu pauzu nisu iskoristili kako bi odigrali prijateljski meč s nekim drugim timom, već je Baljić želio da fudbaleri između sebe odmjere snage kako bi stekao što bolji uvid u igrački kadar koji dosad nije poznavao najbolje.

Ono što pred naredni ligaški meč protiv Radnika može da raduje Baljića, svakako je raspoloživost svih fudbalera. Povrijeđeni Husejinović i Morris koji su preskočili duele s Veležom i Zvijezdom 09 sada su u potpunosti na raspolaganju novom treneru, a nakon prehlade trenažnom procesu se vratio i Nukić.

"Husejinović, Morris i Nukić treniraju punim kapacitetom. Kako je u međuvremenu i Crnkić odradio suspenziju, nema sumnje da će Baljić biti prilično na slatkim mukama pred susret s Radnikom", navode iz Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Tuzla Cityja i Radnika se igra u subotu od 15:00 sati na Tušnju.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi