Real bez većine prvotimaca ide u goste Mallorci

Kraljevi nikad nisu bili tako oslabljeni: Zidane ne može računati na Hazarda jer mu se porodila žena

E. Čaušević

Real Madrid večeras igra u gostima protiv Mallorce utakmicu devetog kola španske La Lige.

Zinedine Zidane je u velikim problemima zbog povrijeđenih igrača jer neće moći računati na Balea, Kroosa, Modrića, Menryja, Lucasa, Carvajala i Nacha, a u posljednji trenutak "otpao" je i Eden Hazard.

Hazard je trebao predvoditi večeras kraljevski klub protiv Mallorce, ali je na iznenađenje svih Real Madrid objavio igrače koji konkurišu za ovaj meč, a na spisku nije bilo Belgijanca.

Mnogima nije bilo jasno zbog čega Hazard neće igrati i u prvi mah sumnjalo se na neku povredu. Ipak, iz Madrida su objasnili da Hazard neće biti s ekipom iz privatnih razloga.

Španski mediji uspjeli su saznati da je Zidane dopustio svom igraču da ostane u Madridu jer mu se supruga jutros porodila i na svijet je donijela dječaka. Hazardu je ovo četvrti sin, te je opravdano odsutan na večerašnjoj utakmici, a njegovo mjesto zauzeo je Mariano Diaz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.