EPA

Napadač na udaru novinara

Zidane stao u Jovićevu odbranu

Realov mladi napadač Luka Jović u posljednje vrijeme nalazi se na udaru španskih novinara.

Fudbaler koji je rođen u Bijeljini došao je na Santiago Bernabeu kao veliko pojačanje, ali ono što je dosad ne može zadovoljiti niti njega samog, niti 'kraljevski' klub koji ga je platio 60 miliona eura.

I dok Jovića mnogi već označuju kao promašaj, Zidane je strpljiv, vjeruje da će reprezentativac Srbije uskoro pokazati kvalitete koje su ga krasile u periodu dok je nastupao za Eintracht iz Frankfurta.

"Jović nije obeshrabljen. Baš suprotno, dobro razumije situaciju, mislim da je mnogo bolji nego na početku sezone. Polako je krenuo i da priča španski, ulazi u dinamiku", kazao je Zidane i tako stao u odbranu srbijanskog fudbalera.

Priliku da dođe do prvijenca Jović će imati već danas kada se Real od 21:00 sati sastaje sa Mallorcom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.