Kraljevi nikad nisu bili tako oslabljeni: Zidane ne može računati na Hazarda jer mu se porodila žena

Real bez većine prvotimaca ide u goste Mallorci

Kraljevi nikad nisu bili tako oslabljeni: Zidane ne može računati na Hazarda jer mu se porodila žena

E. Čaušević

Real Madrid večeras igra u gostima protiv Mallorce utakmicu devetog kola španske La Lige.

Zinedine Zidane je u velikim problemima zbog povrijeđenih igrača jer neće moći računati na Balea, Kroosa, Modrića, Menryja, Lucasa, Carvajala i Nacha, a u posljednji trenutak "otpao" je i Eden Hazard.

Hazard je trebao predvoditi večeras kraljevski klub protiv Mallorce, ali je na iznenađenje svih Real Madrid objavio igrače koji konkurišu za ovaj meč, a na spisku nije bilo Belgijanca.

Mnogima nije bilo jasno zbog čega Hazard neće igrati i u prvi mah sumnjalo se na neku povredu. Ipak, iz Madrida su objasnili da Hazard neće biti s ekipom iz privatnih razloga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji uspjeli su saznati da je Zidane dopustio svom igraču da ostane u Madridu jer mu se supruga jutros porodila i na svijet je donijela dječaka. Hazardu je ovo četvrti sin, te je opravdano odsutan na večerašnjoj utakmici, a njegovo mjesto zauzeo je Mariano Diaz.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi