Bh. reprezentativac zabio za pobjedu nad Bolognom

Pjanić priredio razočaranje Mihajloviću, pa ga pohvalio

Admin Čaušević

Juventus će i nakon osmog kola Serije A ostati vodeća ekipa lige zahvaljujući Miralemu Pjaniću. 

Pjanić je zabio gol za pobjedu rezultatom 2:1 i tako priredio razočaranje Siniši Mihajloviću koji je s ekipom doputovao u Torino iako još uvijek boluje od leukemije. 

Bh. reprezentativac igra izvrsno ove sezone, a potvrdio je to trećim ovosezonskim golom. Iako ga je Soriano pratio u stopu cijelog meča, Mihajlovićev plan da zaustavi našeg veznjaka je bio neuspješan. 

"Soriano me pratio cijelo vrijeme, kako je utakmica odmicala dolazio sam do prostora, jer su se i oni umorili, dosta su trčali. Zadovoljni smo s tri boda i idemo dalje"

"Nikad nije lako poslije reprezentativne pauze, bilo je važno osvojiti bodove i ostati prvi na tabeli", rekao je Pjanić nakon susreta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U dobrom svjetlu u Torinu se predstavila i Bologna, u prilog tome ide i Pjanićeva poruka upućena Mihajloviću poslije utakmice. 

"Počinje nova NBA sezona, a ja nastavljam raditi na šutu za tri poena. Dobra ekipa i veliki karakter Bologne, za informacije pitajte trenera Mihajlovića", napisao je Pjanić na Instagramu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.