Nije se proslavio

Nekoliko sati pred meč s Mallorcom igrač Reala platio konja 50.000 eura

Admin Čaušević

Real Madrid je sinoć doživio prvi ligaški poraz u sezoni i tako prvo mjesto prepustio ljutom rivalu Barceloni. 

Kraljevi su gostovali Mallorci i nisu se se proslavili. Domaći su slavili sa 1:0, a gol odluke je još u sedmoj minuti zabio Lago Junior.

Starter za goste na ovom duelu je bio Alvaro Odriazola koji je ranije morao pod tuš jer je poslije drugog žutog kartona isključen u 74. minuti.

Inače, nekoliko sati pred utakmicu mladi defanzivac je kupio konja kojeg je platio čak 50.000 eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odriazola je poznat kao zaljubljenik u konje i vlasnik je konjičkog kluba Bernando zato i ne čudi zašto je upravo on kupio najskupljeg konja na jučerašnjoj aukciji.

Na aukciji je učestvovao telefonski, a njegova ponuda od 50.000 eura je bila dovoljna za kupovinu jednogodišnjeg konja koji su obično i najskuplji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.