Isco je na meti Arsenala i Cityja

Kraljevski klub se želi riješiti nekih igrača prije dovođenja novih pojačanja

Nakon Ceballosa, još jedan igrač Reala seli u Premier ligu?

S. Pašalić

Prema pisanju španskog AS-a, čini se da bi nakon Danija Ceballosa još jedan igrač Reala mogao završiti u Premier ligi.

Ceballos je ovog ljeta otišao na posudbu u Arsenal, a navodno je i Isco već prihvatio činjenicu da će morati napustiti Madrid.

Isco bi se mogao pridružiti Ceballosu u Arsenalu, ali i Manchester City je zainteresovan za 27-godišnjeg Španca i u njemu vidi zamjenu za Davida Silvu.

Ove sezone je Isco odigrao samo četiri utakmice za Real, a iako ga Zinedine Zidane dosta cijeni, jasno je stavio do znanja da neće praviti problem oko njegovog odlaska.

Ni prošla sezona nije bila posebno dobra za Španca koji je počeo u samo 11 utakmica La Lige od prve minute i postigao je tri gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real želi dovesti neka pojačanja u januaru, ali prije toga se želi riješiti nekih igrača, a jedan od njih je upravo Isco.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.