EPA

Kritike od sportskog direktora

Salihamidžić bijesan na Kovača i igrače: Sve mora bolje

Naš Hasan Salihamidžić nije bio zadovoljan onim što je sinoć pokazao Bayern protiv Olympiacosa.

Bavarci su u Pireju slavili s 3:2 u meču 3. kola Lige prvaka, ali do pobjede došli su teže od očekivanog, što je zasmetalo i sportskom direktoru Hasanu Salihamidžiću koji nije štedio trenera i igrače.

Popularni Brazzo rekao je, između ostalog, kako sve u Bayernovoj igri mora biti na višem nivou.

"Čovjek poludi kada vidi takvu igru. Moramo biti bolji, puno, vidjelo se da neke stvari ne idu i da nisu u redu. Ne kontrolišemo sredinu terena, protok lopte je spor i ne igramo svoju igru", rekao je, između ostalog, Salihamidžić.

Nezadovoljstvo je iskazao i prvi čovjek kluba Karl-Heinz Rummenigge, no bez obzira na sve, vodeći u grupi B i dalje je Bayern s devet osvojenih bodova. Drugi je Tottenham, a potom slijede Crvena zvezda i Olympiacos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.