Veznjak Partizana pred sutrašnju utakmicu

Zdjelar: Izvinjavam se svima u Unitedu, ali moj tim je Liverpool

Fudbaleri Partizana sutra igraju meč 3. kola Grupe L Lige Evrope. Na njihov stadion stiže veliki Manchester United.

Tim povodom je za medije u komšiliku govorio i veznjak Partizana Saša Zdjelar. On je poručio da je igranje protiv Manchester Uniteda na određeni način ostvarenje sna za njega i njegove saigrače.

"Utakmica koju sanjamo i želimo da igramo svakog dana. Sanjamo da igramo protiv njih u ligi poput njihove", izjavio je Zdjelar i istakao da se Partizan sprema ovu kao i za svaku drugu utakmicu.

"Znamo šta radimo, imamo cilj i nadam se da ćemo dobro ući u utakmicu i uraditi ono što smo se dogovorili. Gledamo njihovu ligu, vidimo da igraju lošije, ali mislim da je to greška. Oni su protiv Liverpoola pokazali da igraju ozbiljan fudbal i mogli su da pobijede. Ne mislim da će doći samo da odigraju, mislim da su jako kvalitetna ekipa", istakao je Zdjelar.

Veznjak Partizana je iskoristio priliku da se izvini Unitedu i svima u "crvenom dijelu" Manchestera jer su njegove simpatije na strani Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Izvinjavam se svima iz Manchestera, ali moj klub je Liverpool. Steven Gerard mi je bio idol", poručio je Saša Zdjelar.

Utakmica Partizan - Manchester United igra se sutra od 18:55 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.