Manchester United u Beogradu kopira Celticov potez iz Sarajeva

Crveni đavoli gostuju Partizanu

Manchester United u Beogradu kopira Celticov potez iz Sarajeva

A. Čaušević

Manchester United će u trećem kolu Evropa lige gostovati Partizanu. 

Ekspedicija slavnog engleskog kluba će u Beograd doputovati večeras i interesantno postupit će identično kao i Celtic koji je ljetos gostovao u Sarajevu.

Naime, Crveni đavoli će današnji trening obaviti u svom trening kampu, tj. neće trenirati na stadionu Partizana.

Zvijezde tima sa Old Trafforda će se sa aerodroma zaputiti u hotel, a Ole Gunnar Solskajer će na zvaničnu press konferenciju.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kada je u julu Cetic u prvom pretkolu Lige prvaka gostovao ekipi Sarajeva u škotskom prvaku su se također odlučili da dan uoči utakmice ne treniraju na stadionu Asim Ferhatović Hase 

Sutrašnji duel Partizana i Manchester Uniteda počinje u 18:55. Nakon dva kola ove ekipe dijele prvo mjesto na tabeli grupe L sa po četiri boda.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seher Rajvosa
Jao kakav članak, bas zanimljivo ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi