Nisu sigurni da li će otkupiti njegov ugovor od Barce

Nije sve tako bajno: U Bayernu nisu zadovoljni kako se Coutinho ponaša na treninzima

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho ovog ljeta napustio je Barcelonu i prešao je u Bayern.

Coutinho je trebao biti veliko pojačanje za Barcelonu, ali se nije snašao u katalonskom klubu, te je nakon nešto više od godinu dana odlučio da promijeni sredinu.

Brazilac je ovog ljeta potpisao za Bayern u koji je stigao na jednogodišnju posudbu s tim da će Bavarci imati šansu da otkupe njegov ugovor narednog ljeta.

Coutinho se preporodio dolaskom u Minhen i odigrao je nekoliko sjajnih partija. Mnogi su objavljivali da su u Bayernu itekako sretni njegovom igrom i da će sigurno otkupiti njegov ugovor od Barcelone, ali čini se da nije baš sve idealno.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mundo Deportivo objavio je danas da u Bayernu nisu baš oduševljeni ponašanjem Coutinha na treninzima. Navodno, oni nisu zadovoljni zalaganjem Brazilca na treninzima iako na terenu pruža odlične igre.

U Bayernu još uvijek nisu sigurni da li će otkupiti njegov ugovor i nekako vjeruju da on još uvijek nije dao svoj maksimum. Čelnici Bayerna pribojavaju se da se Coutinho nije navikao na život u Njemačkoj zbog čega bi se mogao vratiti u Barcelonu koja bi ga u tom slučaju vjerovatno prodala nekom drugom klubu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.