Gladbach izvukao bod u Rimu

Veliki protest igrača Rome kod sudije, Fonseca i Džeko smirivali strasti

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras su remizirali na svom terenu protiv Borussije Monchengladbach (1:1) u meču trećeg kola grupne faze Evropske lige.

Roma je povela u 32. minuti golom Zaniola koji je tako kaznio gostujući tim za promašaje na otvaranju utakmice.

Iako se činilo da će Vučica upisati tri boda, na kraju su gosti došli do remija u sudijskoj nadoknadi. Sudija Collum je svirao nepostojeći penal za goste koji je iskoristio Stindl za konačnih 1:1.

Nakon kraja meča igrači Rome su žestoko kritikovali sudiju i poručili mu da penal nije postojao, a onda su morali reagovaiti Paulo Fonseca i Edin Džeko koji su smirili igrače Rome i poslali ih u svlačionicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.